Voorwaarden Achterhoek Agenda

Onze gezamenlijke doelstelling is het leveren van een compact, maar compleet overzicht van de activiteiten in de Achterhoek aan de inwoners en toeristen. Ook willen we de samenwerking binnen de Achterhoek bevorderen door activiteiten elkaar te laten versterken en door het voorkomen dat dubbele soortgelijke activiteiten op hetzelfde moment elkaar beperken.
Op Achterhoekagenda.nl worden alleen activiteiten geplaatst met een maatschappelijk belang.
Gelieve geen familiepartijtjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten of anderszins in te voeren.
De eindredactie van Achterhoekagenda.nl controleert de ingevoerde items en kan deze verwijderen indien deze niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen.
Voor het behoud van de kwaliteit van de Achterhoekagenda is het belangrijk om uitsluitend unieke agenda-items in te voeren om dubbele items te voorkomen. Gelieve hierop te letten bij het invoeren van nieuwe agenda-items.
De ingevoerde agenda-items staan in ieder geval ter beschikking onder de bron of bronnen welke worden vertegenwoordigd door de redacteur. Daarnaast kan een categorie worden gekozen.
Na het invoeren van een agenda-items is dit openbare informatie geworden. De agenda-items worden gebruikt voor verschillende online en offline publicaties. Redacteuren zijn bevoegd om namens Achterhoekagenda een eigen agenda-items te publiceren via Twitter en/of Facebook. De eindredactie heeft de bevoegdheid om elk agenda-item te publiceren via de social media. De persoonlijke gegevens van de redacteuren worden vertrouwelijk behandeld. Het e-mailadres van de redacteur wordt uitsluitend gebruikt voor berichten van de eindredactie aan de redacteuren, gerelateerd aan Achterhoekagenda.nl.
Indien agenda-items worden gebruikt in commerciƫle publicaties, online of offline, dan is dit uitsluitend toegestaan onder vermelding van het logo van Achterhoek Agenda, gelinkt naar www.achterhoekagenda.nl. Maakt u gebruik van een decentrale agenda en hebt u een filtering toegepast, wilt u dan vermelden dat het gaat om een "Selectie uit de Achterhoekagenda".