Registreren

Na het indienen van de aanvraag om als redacteur namens één of meerdere instanties agenda-items aan te leveren, ontvangt u een bericht van de eindredactie en wordt uw loginnaam gekoppeld aan één of meerdere bronnen, waarvoor u agenda-items kunt gaan invoeren.


Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Invoeren voor Bron:

Bij “Bron” vermeldt u namens welke organisatie, bedrijf, stichting, vereniging of anderszins u items wilt gaan toevoegen aan de Agenda. U kunt ook meer dan één bron opgeven als u via één account namens verschillende bronnen wilt invoeren.

Onder “Bron” verstaan we de naam van de organisatie waarvoor u items wilt gaan toevoegen aan de Agenda. Als u als particulier items wilt invoeren, dan kunt u onder bron een verzamelnaam gebruiken van het soort agenda-items waar het om gaat.

Wachtwoord

Akkoord voorwaarden

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:

Onze gezamenlijke doelstelling is het leveren van een compact, maar compleet overzicht van de activiteiten in de Achterhoek aan de inwoners en toeristen. Ook willen we de samenwerking binnen de Achterhoek bevorderen door activiteiten elkaar te laten versterken en door het voorkomen dat dubbele soortgelijke activiteiten op hetzelfde moment elkaar beperken.
Op Achterhoekagenda.nl worden alleen activiteiten geplaatst met een maatschappelijk belang.
Gelieve geen familiepartijtjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten of anderszins in te voeren.
De eindredactie van Achterhoekagenda.nl controleert de ingevoerde items en kan deze verwijderen indien deze niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen.
Voor het behoud van de kwaliteit van de Achterhoekagenda is het belangrijk om uitsluitend unieke agenda-items in te voeren om dubbele items te voorkomen. Gelieve hierop te letten bij het invoeren van nieuwe agenda-items.
De ingevoerde agenda-items staan in ieder geval ter beschikking onder de bron of bronnen welke worden vertegenwoordigd door de redacteur. Daarnaast kan een categorie worden gekozen.
Na het invoeren van een agenda-items is dit openbare informatie geworden. De agenda-items worden gebruikt voor verschillende online en offline publicaties. Redacteuren zijn bevoegd om namens Achterhoekagenda een eigen agenda-items te publiceren via Twitter en/of Facebook. De eindredactie heeft de bevoegdheid om elk agenda-item te publiceren via de social media. De persoonlijke gegevens van de redacteuren worden vertrouwelijk behandeld. Het e-mailadres van de redacteur wordt uitsluitend gebruikt voor berichten van de eindredactie aan de redacteuren, gerelateerd aan Achterhoekagenda.nl.
Indien agenda-items worden gebruikt in commerciële publicaties, online of offline, dan is dit uitsluitend toegestaan onder vermelding van het logo van Achterhoek Agenda, gelinkt naar www.achterhoekagenda.nl. Maakt u gebruik van een decentrale agenda en hebt u een filtering toegepast, wilt u dan vermelden dat het gaat om een "Selectie uit de Achterhoekagenda".

Ik verklaar dat de door mij geleverde teksten en beelden rechtenvrij zijn en dat ik persoonlijk aansprakelijk ben als er achteraf toch kosten in rekening worden gebracht aan Achterhoek Nieuws voor het door mij hier geleverde materiaal.
Achterhoek Nieuws berekent mij deze kosten dan volledig door.